- Advertisement -
Acasă Politica Kelemen Hunor: Nu e just să fie eliminate doar anumite pensii speciale,...

Kelemen Hunor: Nu e just să fie eliminate doar anumite pensii speciale, iar altele să fie menținute. Nu e normal să existe pensii speciale de 70.000 de lei și nici ca oameni în forță, de 48 – 50 de ani, să iasă la pensie apoi să se reangajeze la stat. Haideți să impozităm pensiile speciale cu 99%

- Advertisement -

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a adeclarat marti seara la B1 tv ca nu considera just sa fie eliminate doar o parte din pensiile speciale iar altele sa fie mentinute, declaratia fiind facuta in contextul in care toate partidele politice au cazut de acord in privinta eliminarii pensiilor speciale. De asemenea, Hunor a declarat ca nu e normal sa exste pensii in valoare de 70.000 de lei sau iesirea timpurie la 48-50 de ani la pensie. Acesta a propus celoalte partide politice imporiztarea cu 99% a tuturor pensiilor speciale.

„Nu e just să fie eliminate doar anumite pensii speciale, iar altele să fie menținute. Nu e normal să existe pensii speciale de 70.000 de lei și nici ca oameni în forță, de 48 – 50 de ani, să iasă la pensie apoi să se reangajeze la stat. Haideți să impozităm pensiile speciale cu 99% acea valoare care depășește indemnizația președintelui. Faptul ca 3 [partide au venit cu 3 proiecte diferite de eliminare a pensiilor speciale, seamana cu u8n concurs de frumusete” a declarat presedintlee UDMR, Kelemen Hunor, la B1tv.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here