Acasă Politica Kelemen Hunor: "Trebuie găsite acele modalități prin care poți să-i convingi pe...

Kelemen Hunor: „Trebuie găsite acele modalități prin care poți să-i convingi pe cei care sunt sceptici. Eu nu pot să dau sfaturi de comunicare, pentru că acolo sunt specialiști, știu ce ar trebui să facă. Exemplele personale sunt importante și bineînțeles, dincolo de medici, dincolo de oameni de știință, trebuie să venim și cu alte personalități”

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat ca trebuie gasite modalitati pentru a convinge o parte cat mai mare a populatiei sa se vaccineze anti COVID. Acesta spus ca personal nu poate da sfaturi de comunicare deoarece acestea tin de cadrele medicale. Acesta a mai spus ca ar trebui ca dincolo de medici si oameni de stiinta sa se vina si cu exemple de perosnalitati care se vaccineaza impotriva coronavirusului.

„Pe tema vaccinului, eu cred că suntem la început, am început bine. Mai e nevoie de o Ordonanță de Urgență prin care putem intensifica această campanie. Probabil că săptămâna viitoare se va adopta. Era pe ordinea de zi, dar am amânat o săptămână. Se va intensifica în mass-media și în tot ce înseamnă căi de comunicare online, televiziuni, radiouri, printuri și așa mai departe. Trebuie să existe un conținut în această comunicare, un conținut foarte-foarte bine pus la punct din punct de vedere științific. După aceea, sigur, trebuie găsite acele forme, modalități, prin care oamenii pot fi convinși. Se va intensifica această campanie, atâta pot să vă spun și sunt convins că va fi o campanie profesionistă”, a spus vicepremierul.

Kelemen Hunor spune că „trebuie găsite acele modalități prin care poți să-i convingi pe cei care sunt sceptici, dar sunt convins că în câteva zile acest lucru se va schimba și așa cum a fost și în celelalte campanii, nu numai la noi, peste tot, în fiecare zi se găsesc alte modalități și eu zic că va fi ok. Trebuie să așteptăm și această OUG, prin care se poate trece la etapa următoare. Eu nu pot să dau sfaturi de comunicare, pentru că acolo sunt specialiști, știu ce ar trebui să facă. Exemplele personale sunt importante și bineînțeles, dincolo de medici, dincolo de oameni de știință, trebuie să venim și cu alte personalități, cu alți oameni care transmit mesaje mai personale și cu mai multe emoții”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here