- Advertisement -
AcasăPoliticaKelemen nu stie cine va castiga alegerile, asa ca propune un consens...

Kelemen nu stie cine va castiga alegerile, asa ca propune un consens politic: “Mă alătur demersului pentru a crea, la nivel național, un consens economic și politic care să promoveze măsuri de flexibilizare și dezvoltare a pieței muncii în concordanță cu un sistem educațional funcțional ancorat la realitățile economice”

- Advertisement -

Mai este o luna pana la alegeri iar situatia desi pare destul de clara conform sondajelor ca liberalii vor fi marii castigatori care vor face alainta in Parlament pentru majoritate, nimic nu este sigur, mai ales ca conform ultimului sondaj comandat de liberalii, diferent dintre PNL si PSD nu mai e chiar asa mare, fiind 5 procente care ii despart. Pentru ca nu se stie deci 100% cine va deschide sampania pe 6 decembrie, liderul UDMR Kelemen Hunor a decis sa incearca sa cada la pace cu toata lumea, asa ca propune partidelor politice un consens politic si economic.

„Avem o lipsă de viziune în ceea ce privește domeniile prioritare de dezvoltare ale țării. Acomodarea la situații pe termen scurt nu dă rezultate pe termen mediu și lung, de aceea este nevoie de viziune și strategie de dezvoltare durabilă. Trebuie avută în vedere importanța legăturii între dezvoltarea învățământului dual și a școlilor profesionale coroborată cu nevoile mediului de afaceri. Felicit inițiatorii și mă alătur demersului pentru a crea, la nivel național, un consens economic și politic care să promoveze măsuri de flexibilizare și dezvoltare a pieței muncii în concordanță cu un sistem educațional funcțional ancorat la realitățile economice”, spune Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a avut consultări cu membrii „Pactului pentru Muncă”.

Potrivit Conferației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, întâlnirea cu UDMR face parte din seria consultărilor membrilor Pactului pentru Muncă, cu reprezentanții tuturor partidelor politice pentru agrearea măsurilor propuse în cadrul proiectului „Pactul pentru Muncă” și crearea unui consens politic, pe plan național, astfel încât aceste măsuri să fie susținute, implementate și adoptate la nivel guvernamental. În săptămânile următoare sunt programate noi consultări cu partidele politice, astfel încât până la finalul lunii noiembrie, documentul să fie însușit și agreat de reprezentanții acestora, urmând a fi prezentat, ulterior, Administrației Prezidențiale.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here