- Advertisement -
AcasăExternKievul are o noua preocupare. Consilierul lui Zele, revoltat de fularul lui...

Kievul are o noua preocupare. Consilierul lui Zele, revoltat de fularul lui Orban: „Lecțiile neînvățate din istorie se repetă. Chiar și în maghiară”

- Advertisement -

Kievul pare ca a uitat momentan de lutpa cu rusii si Putin si se concentreaza pe ungari si Viktor Orban. Dupa mesajul de aseara al minsitrului ucrianena al Apararii, azi vine un mesaj chiar din PArtea consilierului lui Zelenski, care se arata la randul lui revoltat de fularul purtat de Viktor Orban dupa meciul cu Grecia.

„Războaiele sângeroase încep cu același scenariu: micii lideri încep să viseze la Marile Imperii. Oricine dorește să aibă puncte politice în secolul 21, parazitând traume istorice, reprezintă o amenințare la adresa securității internaționale. Lecțiile neînvățate din istorie se repetă. Chiar și în maghiară”, a spus Podoliak, pe canalul său de Twitter.

Ca sa ne dam seama de unde vine revolta si nemultumirea ucraienilor, extrem de cunoscuti de altfel pentru modul in care au maltrat ani la rand rusii din estul Ucrainei, reamintim in acest context ca Ungaria, spre doesebire de imensa majoritate a tarilor, a facut apel la pace in Ucraina in repetate randuri, transmitand ca nu susitne distribuirea de arme care doar escladeaza razboiul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -