- Advertisement -
AcasăExternKievul insista sa declanseze cel de Al Treilea Razboi Mondial. Zelenski vrea...

Kievul insista sa declanseze cel de Al Treilea Razboi Mondial. Zelenski vrea sa loveasca teritoriul Rusiei: „Trebuie să permitem livrarea de rachete cu rază lungă de acţiune către Ucraina”

- Advertisement -

Presedintle slavit si preaslavit al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a propus in cea mai recenta declaratie video ca Ucraina sa primeasca rachete cu raza lungsa de actiune, ceea ce ar echivala cu inceputul celui de al Treilea Razboi Mondial, deoarece scopul acestora nu poate fi altul decat lovirea Rusiei pe teritoriul sau.

„Trebuie să permitem, de asemenea, livrarea de rachete cu rază lungă de acţiune către Ucraina, acest lucru este important. De asemenea, trebuie să ne extindem cooperarea privind artileria şi trimiterea de avioane de luptă”, a îndemnat preşedintele Zelenski în discursul său zilnic, postat pe reţelele de socializare.

Reamintim in acest context ca SUA va trimite conta cost amre in valore de 42 de miliarde de dolari in Ucrainea iar UE arme in valoare de 13 miliarde de dolari doar in 2023. Nu mai departe de ieri, de asemenea, Germania a dat liber la distribuirea de Leopard 2 in Ucraina, urmand ca SUA sa trimita la randul sau arme Abramas la Kiev.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -