Acasă Politica Klaus Iohannis a promis jurnalistilor ca Executivul actual nu va mai da...

Klaus Iohannis a promis jurnalistilor ca Executivul actual nu va mai da niciun OUG pe justitie la fel ca Guvernul Orban: „OUG-ul dat de Guvernul Orban fost o situație excepțională. Poate credeți că mă aflu tot în campanie electorală, dar a fost o situație creată de PSD”

Presedintele Klaus Iohannis a promis, intrebat fiind daca a ramas impotriva ordoantelor pe justitie, in contextul in care fostul Executiv Orban a dat una in timp ce se afla guvernare, ca actualul Executivul nu va mai da OUG pe justitie deoarece acum exista un Parlament cu majoritate a coliatiei de guvernare. Acesta a spus ca OUG-ul dat de Orban a fost „o situatie exceptionala creata de PSD”.

„A fost o situație excepțională… Poate credeți că mă aflu tot în campanie electorală, dar a fost o situație creată de PSD. În ultimele luni de mandat parlamentul nu a mai funcționat. Parlamentul care trebuia să modifice această lege nu a făcut-o. Cineva trebuia să o facă. Atunci, după multe discuții de constituționalitate, Guvernul a adoptat această OUG în mod corect. Acum, cu un nou Parlament, nu vor mai exista astfel de excepții. Le-am subliniat acest lucru tot timpul. Nu se vor mai găsi justificări. Promit că nu vor mai fi OUG în domeniul Justției”, a declarat Klaus Iohannis.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here