Acasă Uncategorized Klaus Iohannis viziteaza call-center-ul de la Arena Națională! Angajatillor DSP li s-a...

Klaus Iohannis viziteaza call-center-ul de la Arena Națională! Angajatillor DSP li s-a cerut sa se testeze pentru vizita oficiala a presedintelui / Antena 3 publica un mesaj de pe Whatsapp al unuia dintre angajati care spune ca li s-a cerut sa nu il prveasca in ochi pe Iohannis pentru ca nu ii place: „Ne testeeaza acum ca vine Iohannis. Totul e pus la punct, cum intr, pe unde intra, pe unde isese cine vorbeste cu el, ni s-a facut si instrctajul: Sa nu-l privit in chi, ca nu-i place!”

Presedintele Klaus Iohannis vizitezeaza astazi call-centrul de la Arena Nationala in acesta dupa amiaza. Cu acesta ocaziae, angajatilor Departamentului de Snatate Publica li s-a cerut sa isi faca teste pentru coronavirus cu ocazia vizitei presedintelui Iohannis dar si al premierului Ludovic Orban.

Pentru ca e ocazie angajatilor li s-a cerut sa se comporte exemplar, printre altele sa stie pe unde intrasi pe unde va iesi presedintele. Mai presus de toate, anagajatiilor li s-a comunicat insa prin whatapp ca trebuie sa aiba mare grija sa nu il privesca pe presedinte in ochi doerece nu ii place.

content-image

content-image

content-image

content-image

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here