- Advertisement -
AcasăExternKremlinul ameninta Romania in mod direct: "Partea rusă respinge cu hotărâre încercările...

Kremlinul ameninta Romania in mod direct: „Partea rusă respinge cu hotărâre încercările nefondate ale părţii române de a pune pe seama Rusiei vina pentru crime de război în Ucraina şi condamnă linia Bucureştiului de albire a nelegiuirilor comise de batalioanele naţionaliste împotriva populaţiei civile, precum şi pentru furnizarea de arme, echipamente şi alt fel de asistenţă regimului de la Kiev”

- Advertisement -

Kremlinul amaneinta vineri dupa a aiza cat se poate de direct Romania, intr-un ncomunciat. Oficialii de la Moscova transmite ca condamna declaratiile politicienulor romani care trnamsit ca rusii comit crime in Ucraina, Kremlin mergand in continaure pe ideea ca ucrianeii isi ucid prioprii concetateni. Kremlinul condamana de asemenea cat se poate de direct, pentru a treia oara de la inceputul razboiului si pana azi, furnizara de arme Ucrainei. Reamintim ca nu mai departe de acum doua saptamani, in urma viztelor oficiale de la Kiev, presedintele Sneatului, Florin Citu, declara ca Romania trebuie sa livreze arme Ucrainei, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu si premorrul Ciuca aprobandu-l pe acesta.

„Partea rusă respinge cu hotărâre încercările nefondate ale părţii române de a pune pe seama Rusiei vina pentru crime de război în Ucraina şi condamnă linia Bucureştiului de albire a nelegiuirilor comise de batalioanele naţionaliste împotriva populaţiei civile, precum şi pentru furnizarea de arme, echipamente şi alt fel de asistenţă regimului de la Kiev”, menţionează MAE rus în comunicatul său.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -