- Advertisement -
AcasăExternKremlinul dupa apelurile la inarmare impotirva Rusiei si dorinta exprimata de a...

Kremlinul dupa apelurile la inarmare impotirva Rusiei si dorinta exprimata de a schimba Constituia pentru renuntarea la neutralitate din punct de vedere militar: Oare doamna Sandu este într-adevăr atât de indiferentă față de cetăţenii moldoveni și atât de dependentă de Washington şi slujitorii europeni ai acestuia, încât este gata să repete politica sinucigașă a unor astfel de trădători naționali din Ucraina vecină precum fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, și actualul lider ucrainean, Vododimir Zelensky?!

- Advertisement -

Kremlinul a reactionat luni prin Vicepresedintele Comitetului pentru Afaceri Internaționale din Consiliului Federatiei (camera superioară a Parlamentului rus), Andrei Klimov, dupa ce presedintele Republcii Moldova, Maia Sandu, a declarat int-run interviu dupa discutiile de la Davos (discutii avute inclusiv cu Alexander Soros, fiul miliardarului George Soros) ca vrea sa modifice Constiutia astfel incat tara pe care o conduce sa reniunte la statutul de neutrlaitate miliotara si sa devina tara membra NATO. Aceeasi Maia Sandu a cerut de asemena armament NATO.

Oficialul rus se intreaba retoric daca polticile Maiei Sandu au de a face cu servilismul acesteia fata de Washigton. Acesta a remarcat de asemenea polticile la indigo ale Maiei Sandu cu cele ale presedinteluiu Volodimir Zelensk, care prelungeste de aproape 1 an razboiul din propria tara la dorinta stapanilor de peste ocean.

Oare doamna Sandu este într-adevăr atât de indiferentă față de cetăţenii moldoveni și atât de dependentă de Washington şi slujitorii europeni ai acestuia, încât este gata să repete politica sinucigașă a unor astfel de trădători naționali din Ucraina vecină precum fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, și actualul lider ucrainean, Volodimir Zelensky?!” – s-a întrebat retoric Klimov citat de Gazeta.ru.

„Poate că scopul lui Sandu şi restul este de a face din Republica Moldova, încă neutră și formal independentă, o provincie a României membră NATO (mă rog, una dintre cele mai din urmă ţări-membre NATO)?” – a subliniat Klimov.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -