- Advertisement -
AcasăExternKremlinul: "Furnizarea de avioane de vanatoare, aşa cum am spus în repetate...

Kremlinul: „Furnizarea de avioane de vanatoare, aşa cum am spus în repetate rânduri, nu poate afecta rezultatul operaţiunii militare speciale, dar poate provoca probleme suplimentare pentru Ucraina însăşi şi pentru poporul ucrainean. Este de la sine inteles ca toate aceste echipamente vor fi supuse distrugerii. Pare că aceste ţări se angajează astfel în reciclarea de echipamente vechi şi inutile”

- Advertisement -

Kremlinul a raspuns vineri dupa amiaza, prin purtatorulde cuvant, Dmitri Peskov, deciziei Poloniei si Slvociei de a trimite avioane de vanatoare catre Ucraina. Oificlaul rus a declarat ca aceste echipamente vor avea efect zero impotriva aramtei ruse, insa va creea probleme chiar civililor ucrianei prin mentinerea si prelungirea razboiului de catre occidentali. Acesta a mentionat ca este de la sine inteles faptul ca noile echipamente militare vor fi distruse de rusi.

„Desigur, furnizarea acestui echipament militar, aşa cum am spus în repetate rânduri, nu poate afecta rezultatul operaţiunii militare speciale, dar poate provoca probleme suplimentare pentru Ucraina însăşi şi pentru poporul ucrainean”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

„Este de la sine înţeles că, în timpul unei operaţiuni militare speciale, toate aceste echipamente vor fi supuse distrugerii”, a adăugat Peskov.

„Pare că aceste ţări se angajează astfel în reciclarea de echipamente vechi şi inutile”, a declarat Peskov ironic.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -