- Advertisement -
Acasă Extern "Ladies and gentleman" este de domeniul trecutului! Retardul ajunge la un nou...

„Ladies and gentleman” este de domeniul trecutului! Retardul ajunge la un nou grad in Occident. Grupul aerian Lufthansa renunta la formula de adresare “Doamnelor şi domnilor” deorece „jignesc” non binarii si non binarele de pretutindeni

- Advertisement -

Formula folosita de secole „Doamnelor si domnilor” este de domeniul trecutului, invechita, de cand ultimele 2 decenii o multime de alte sexe au inceput pe banda rulanta peste noapte, prima data in SUA, apoi in intreaga lume, si dupa cum sevede apar noi si noi forme mutante ale genurilor plecand de cele originale, feminim si masculin. Grupul aerian Lufthansa a anuntat ca renunta la formula de adresare “Doamnelor şi domnilor” deorece „jignesc” non binarii si non binarele de pretutindeni, ca sa nu ii mai punem la socoeteala, nu este asa, pe transexuali sau intersexuali (v-am spus va avem de toate genurile „fara numar, fara numar” pentru toata lumea).

“Echipajele sunt obligate să aleagă un discurs care să se adreseze tuturor pasagerilor”, a declarat pentru APF un purtător de cuvânt al grupului, confirmând astfel o informaţie publicată de ziarul Bild.

Formula clasică ar putea fi înlocuită cu ″Dragi pasageri” sau pur şi simplu cu “Bună ziua”, a precizat aceeaşi sursă

“Este un proces care va lua ceva timp”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here