- Advertisement -
Acasă Politica Liberalul Antonel Tanase dupa ce 1% din pensiile speciale au fost eliminate:...

Liberalul Antonel Tanase dupa ce 1% din pensiile speciale au fost eliminate: Ne ținem promisiunile: pensiile speciale ale parlamentarilor au fost eliminate! Este primul pas. Și este un motiv de mândrie pentru noi, Partidul Național Liberal! Scopul nostru, așa cum am mai zis, este dezvoltarea societății, nu îmbogățirea anumitor categorii de persoane

- Advertisement -

“Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură”, cam asa poarte fi descris anuntul liberalului Antonel Tanase de pe facebook dupa ce ieri putin peste 1% din pensiile speicale (cele ale parlamentarilor) au fost eliminate. Acesta a scris pe pagina sa de socializare ca votul de ieri este inca o dovada in plus a faptului ca coalitia isi tine promisiunile. Acesta spune ca votul de ieri nu a fost decat “primul pas” si este “un motiv de mandrie” pentru Partidul Național Liberal. Acesta puncteaza ca scopul coliaitiei este “dezvoltarea societății, nu îmbogățirea anumitor categorii de persoane”.

Postarea integrala a lui Antonel Tanase: 

România a depășit zilele trecute 1 milion de doze de vaccin administrate.
Fiecare persoană vaccinată contează în matematica pandemiei fiindcă fiecare român vaccinat reprezintă un pas înainte spre normalitate, relansarea economiei și, până la urmă, spre fericire.
Astăzi vor ajunge în țară 163.200 doze de vaccin AstraZeneca și vor fi depozitate la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.
În atenția persoanelor încă nehotărâte în privința vaccinului, datele arată că, după vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%.
Finalul pandemiei este aproape.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here