- Advertisement -
AcasăPoliticaLiderul PNL Sector 3: "Dacă ar fi să aplicăm pe 25 septembrie...

Liderul PNL Sector 3: “Dacă ar fi să aplicăm pe 25 septembrie legea meritocrației, după care tânjește orice individ cu principii și etică profesională, Ludovic Orban trebuie să câștige detașat alegerile interne din Partidul Național Liberal”

- Advertisement -

Liderul PNL, Sector 3, Antonel Tanase, a declarat marti dupa amiaza, ca daca s-ar aplica la data de 25 septembrie, la Congresul PNL, legea meritocrației, actualul lider PNL, Ludovic Orban ar castiga detasat in fata lui Citu.

„Una dintre valorile după care ar trebui să funcționeze România este meritocrația. Ludovic Orban a început să implementeze acest principiu în primul rând în Partidul Național Liberal, prin racolarea în rândul membrilor a unei generații de tineri competenți, profesioniști, care să inspire și să ajute, prin experiența lor proaspătă și viziunea curată, la înțelegerea mai profundă a societății actuale și a nevoilor cetățeanului. Apoi domnul Orban și-a dus mai departe această convingere și a pus la bătaie pentru România toată abilitatea sa politică și toată energia ca să dezlipească de la banul public un partid toxic care nu a făcut altceva decât să-și îmbogățească baronii și șefii lăsând în urmă o țară săracă și sfâșiată. Dacă ar fi să aplicăm pe 25 septembrie legea meritocrației, după care tânjește orice individ cu principii și etică profesională, Ludovic Orban trebuie să câștige detașat alegerile interne din Partidul Național Liberal”, scrie Antonel Tănase pe Facebook.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here