- Advertisement -
Acasă Extern Lovitura pentru "alarmistii specialisti"! Consilierul ştiinţific principal al autorităţilor din Marea Britanie,...

Lovitura pentru „alarmistii specialisti”! Consilierul ştiinţific principal al autorităţilor din Marea Britanie, Patrick Vallance: 60% dintre pacienţii cu COVID-19 internaţi în spitalele britanice au fost vaccinaţi cu ambele doze!

- Advertisement -

Lovitura pentru alarmistii specialisti care inca de la sfarsitul lunii aprilie, cand in Romania a inceput sa scada brusc numarul perosanelor raprotate infectate zilnic, acestia au inceput sa alarmeze populatia cu privire la valul 4 care vine repejor la sfarsitul lunii iulie -inceptul lunii august, Ioana Mihaila mergand zilele trecute pana in punctul in care a santajat cadrele medicale sa isi faca obligatoriu vaccinul in caz contrar acestia fiind nevoiti sa isi palteasca de fiecare data testul COVID.

Dupa ce zielele trecute Jerusalim Post, in doua articole la cateva zile dsitanta unul fata de altul, arata ca marea majoritatea perosnaelor care se alfa in stare grava al ATI ca urmare a infectarii cu coronavirus, sunt perosane vaccinate (la categoria persoanelro epste 50 de ani, peste 90% din perosnael aflate in stare grava fiin vaccinate cu ambele doze) o noua confirmmre in acest sens vine si din Marea Britanie.

Consilierul ştiinţific principal al autorităţilor din Marea Britanie, Patrick Vallance, a declarat ca in prezent, 60% dintre pacientii cu COVID-19 internati in spitalele britanice (deci care nu au forme usoare) au fost vaccinati cu ambele doze.

„In ceea ce priveşte proportia oamenilor spitalizati care sunt dublu vaccinaţi stim ca este in jur de 60% dintre pacientii internati in spital cu diagnosticul COVID”, a declarat Vallance.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here