- Advertisement -
Acasă Extern Lovitura pentru progresisti de unde se asteptau mai putin! Cântărețul Stevie Wonder...

Lovitura pentru progresisti de unde se asteptau mai putin! Cântărețul Stevie Wonder se mută în Ghana satul de corectitudinea politica: „Nu vreau să văd copiii copiilor mei spunând ‘O, te rog să mă placi. Te rog să mă respecți, află, te rog, că sunt important, te rog să mă prețuiești.’ Ce este asta?”

- Advertisement -

Lovitura pentru stangacii progresisti, inca una la colectie, de unde se asteptau mai putin. Cântărețul Stevie Wonder se mută în Ghana satul de corectitudinea politica. Acesta a spus ca nu poate forta pe nimeni sa il placa, sa il respecte, in contextul in care se duce o campanie propagandistica impotriva albilor, cenzura fiind in SUA la cel mai inatl nivel din intreaga sa istorie.

El a adăugat: „Nu vreau să văd copiii copiilor mei spunând ‘O, te rog să mă placi. Te rog să mă respecți, află, te rog, că sunt important, te rog să mă prețuiești.’ Ce este asta?” a delcarat cantaretul.

Reamintim doar ca recent, nu mai tarziu de ieri, You Tube i-a inxchis canalul unui prezentatator de mecuri de sah, deoarece reteaua sociala a consdierat ca acesta este „rasist” utilizand in timpul prezentarilor cuvintele „alb” si „negru” facand referie la piesele de sah. Reamitnim de altfel ca inca din urma cu 4 ani, Partidul Democrat din SUA duce o campani propagandistica impotirva albilor, culminand cu sustinerea protestelor Black lives matter din vara anului 2020, cand s-au desfasurat violente extreme in urma carora mii de localuri si masini au fost incendiate si distruse, statuile presedintilor americani fie vandalziate si doborate si chiar murind 12 civili in urma violentelor acestora, cei mai multi incendiati de cocktai molotov si unii pur si simpliu clacati in picioare dupa ce au fost scosi dfortati din localurile pe care le detineau.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here