- Advertisement -
Acasă Politica Lucian Bode: "Cred că este momentul să propunem ca de la 1...

Lucian Bode: „Cred că este momentul să propunem ca de la 1 iunie masca să nu mai fie obligatorie pe plajă sau în stațiunile montane. La bazinele de înot să nu mai fie obligatorie purtarea măștii. Sunt câteva propuneri de bun simț”

- Advertisement -

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat vineri dimineata, ca in urma scaderii semnificative a ratei de infectie in tara sub 1,50 la 1000 de persoane, a sosit momentul unor propuneri „de bun simt”, acesta mentionand ca a sosit momentul sa anunte public ca de la 1 iunie cel mai probabil mastile de protectie nu vor mai fi obligatorii pe plaja, in statiunile montane sau la bazinele de inot.

„Nu mai avem nicio localitate carantinată în România. Numărul de cazuri, numărul de îmbolnăviri este undeva la 1.300. Numărul persoanelor vaccinate în ultimele 24 de ore a depășit 100.000. Numărul total al persoanelor imunizate la nivel național este de aproape 2,2 milioane. În aceste condiții, avem toate premisele create pentru a umbla la anumite măsuri de relaxare. Așa cum am introdus restricțiile gradual, tot așa, gradual, vom lua măsuri de relaxare. Noi, MAI, am propus câteva măsuri în dezbaterea aceste ședințe și vă dau un exemplu cel legat de portul măștii. Cred că este momentul să propunem ca de la 1 iunie masca să nu mai fie obligatorie pe plajă sau în stațiunile montane. La bazinele de înot să nu mai fie obligatorie purtarea măștii. Sunt câteva propuneri de bun simț”, a spus Lucian Bode.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here