- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic ii lauda ironic pe PSD-isti: "Astăzi, aveţi ocazia să începeţi să...

Ludovic ii lauda ironic pe PSD-isti: „Astăzi, aveţi ocazia să începeţi să vă îndreptaţi, domnilor de la PSD! Mă bucur că v-aţi bătut ca într-un concurs de frumuseţe să vă impuneţi ca să fie dezbătut proiectul de lege pe care l-aţi depus în actuala legislatură!”

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactioant ironic la adresa social demcoratilor, dupa ce au votat la fel ca toti ceialalti parlamentari, in afara de UDMR, proiectiul desfiintarii eliminarii pensiilor speciale din Parlament. Acesta le-a transmis PSD-istilor ca ii ironic felicitari ca au actionat precum „intr-un concsurs de frumusete” batandu-se sa isi impuna proiectul de lege de elimnare sa pensiilor speciale.

„Suntem astăzi într-un moment în care Parlamentul are ocazia să reintre în slujba cetăţeanului român, are ocazia să arate că cine parte nu-şi face parte şi că nu ia partea leului şi că legile trebuie făcute pentru cetăţeni şi nu pentru privilegiaţi şi că nimeni nu are dreptul să aibă privilegii chiar dacă este la decizie. (…) Astăzi, aveţi ocazia să începeţi să vă îndreptaţi, domnilor de la PSD. Mă bucur că v-aţi bătut ca într-un concurs de frumuseţe să vă impuneţi ca să fie dezbătut proiectul de lege pe care l-aţi depus în actuala legislatură”, a afirmat Orban, în plenul Parlamentului, la dezbaterea privind eliminarea pensiilor speciale pentru deputaţi şi senatori.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here