- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic Orban castiga filiala Brasov: "Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de...

Ludovic Orban castiga filiala Brasov: „Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine într-o perioada în care unii încearcă să demonstreze că sunt singur!”

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, castiga sustinerea filialei Brasov, judetul din care provine de altfle liderul PNL. Adrian Vestea, preşedintele PNL Brasov, a anuntat ca a semnat lista de sustinatori ai motiunii Ludovic Orban. La randul sau, Orban a multumit fililaei pentru alegerea facuta intr-un moment in care „unii incearca sa demonstreze ca este singur.”

”Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine într-o perioada în care unuii încearcă să demonstreze că sunt singur. Știți foarte bine că nu sunt singur. Este adevart că avem surprize în fiecare săptămâna, se mai sucește câte unul.

Se pot suci presedinții de filaiale, după ce ajung în funcție, miniștrii, unii care au ceva de câștigat imediat sau care au schete în dulap, dar nu poate fi sucită voință mebrilor PNL, a bazei PNL, toți acești colegi ai noștri care bătălie de bătălie, ca niște căuzași, se bat pentru PNL și au grijă ca partdiul să rămân în direcția corectă. În voi am încredere, dragii mei, și din cauza asta nu m-am simțit, nu mă simt și nu mă voi simți niciodată singur și întodeauna voi fi alături de dvs, așa cum și dvs ați fost alături de mine în cele mai grele momente. Vă mulțumesc!”, a declarat Ludovic Orban.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here