- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic Orban, discurs la 180 de grade fata de Citu referitor la...

Ludovic Orban, discurs la 180 de grade fata de Citu referitor la sindicalisti! Liderul PNL i-a felicitat pe liderii BNS: „Vă felicit pentru cei 30 de ani de activitate. Vă asigur, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori, de toată deschiderea pentru dialog!”

- Advertisement -

Daca premierul ludovic Orban a declarat nu mai tarziui de ieri seara la B1 Ttv ca este in razboi cu sidicantele si era nemultumit de faptul ca de 30 de ani sunt aceeasi lideri sindicali, liderul PNL Ludovic Orbana a avut un discurs la 180 de grade referitor la acestia in acesta dimineata. Presedintele Camerei Deputatilor a tranmsmis sefilor BNS (Biroul National Sindical) ca ii felicita pe acestia pentru cele 3 decenii de activitate si i-a asigurat ca actuala coalitie de guvernare este deschisa la dialog.

„Vă felicit pentru cei 30 de ani de activitate. Vă asigur, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori, de toată deschiderea pentru dialog”, a spus Ludovic Orban într-o intervenție avută în cadrul congresului Blocului Național Sindical, arată Mediafax.

„Puteți conta pe o deschidere permanentă la dialog, la comunicare. Să căutăm împreună cele mai bune soluții pentru a permite România să meargă cât mai repede îaninte.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here