- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic Orban: Noi trebuie să votăm desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari, că...

Ludovic Orban: Noi trebuie să votăm desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari, că nu este drept ca parlamentarii României să-şi dea pensii speciale, în timp ce milioane de români sunt la pensie şi trăiesc din pensie de contributivitate! Pentru că aşa este corect şi normal! Sa lasam populismul, demagogia, egoismul partinic, dorinţa de a obţine câştiguri electorale ieftine domnilor!

- Advertisement -

Liderul PNL, Ludovic Orban, pare ca este in campanie de imagine. Astfel, dupa votul din Parlament in privinta pesniilor speciale, acesta a tinut un discurs care poate fi incadrat usor ca „populist”. Acesta le-a transmis colegilor parlamentari ca desfiintarea pensiilor speciale pentru acestia era o necesitate care trebuia sa vina din propriile convingeri, gandindu-se la milioanele de pensionari trăiesc din pensie de contributivitate. Acesta a spus ca gestul parlamentarilor de azi este unul „normal si corect” si le-a recoamndat colegilor sai sa lase „populismul, demagogia, egoismul partinic, dorinţa de a obţine câştiguri electorale”.

„Sănătatea democraţiei româneşti depinde de capacitatea noastră de a-i reprezenta în mod onest, cinstit şi corect pe cetăţeni, depinde de capacitatea noastră de a lăsa populismul, demagogia, egoismul partinic, dorinţa de a obţine câştiguri electorale ieftine. Noi trebuie să votăm desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari, că nu este drept ca parlamentarii României să-şi dea pensii speciale, în timp ce milioane de români sunt la pensie şi trăiesc din pensie de contributivitate. Pentru că aşa este corect şi normal şi pentru că astăzi trebuie să fie doar primul pas, trebuie să facem ordine în legislaţia în domeniul pensiilor, trebuie să avem curajul, indiferent de posibilele opoziţii, posibilele campanii care se pot derula, să facem dreptate pentru oameni. (…) Va trebui să atacăm frontal toată legislaţia în domeniul pensiilor speciale, astfel încât să reuşim să aducem cât mai aproape de principiul contributivităţii toate pensiile din România”, a susţinut Ludovic Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here