- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic Orban spune ca PSD este vinovat pentru situatia minerilor: "Situația foarte...

Ludovic Orban spune ca PSD este vinovat pentru situatia minerilor: „Situația foarte gravă în care se află CEH se datorează unui ajutor de stat acordat în timpul PSD și care n-a fost folosit în conformitate”

- Advertisement -

Premierul Ludovic Orban a declarat marti dupa amiaza referitor la stiautia mierilro din Vlea jiului ca social demcoratii sunt de vin pentru situatia Complexului Energetic Hunedoara. Orban sustine ca este vorba despre un ajutor de stat acordat în timpul PSD și care n-a fost folosit în conformitate iar UE a hotărât că trebuie să returneze acei bani. Acesta a declarat ca din momentul respectiv firma a intrat in insolventa.

„Situația foarte gravă în care se află CEH se datorează unui ajutor de stat acordat în timpul PSD și care n-a fost folosit în conformitate. Iar UE a hotărât că trebuie să returneze acei bani. Din acel moment firma a intrat în insolvență și în mod evident această situație critică a generat multe probleme, cu tot ceea ce înseamnă funcționarea companei.

Pe lângă rezolvarea problemei (plata salariilor) am identificat fonduri și resurse financiare suplimentare: e vorba de aproximativ 10 milioane de  lei pentru alte drepturi de muncă, care sunt mai multe. Obiectivul nostru e să construim o societate viabilă, cu  acținuni viabile și care să mențină un număr cât mai mare de locuri de muncă pentru actuala companie sau pentru viitoarea companie.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here