Acasă Politica Ludovic Orban: Sunt un om care crede cu tărie în vaccin! Ii...

Ludovic Orban: Sunt un om care crede cu tărie în vaccin! Ii îndemn pe toți românii, cu toată încrederea, vaccinați-vă!”

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara la B1TV ca este o persoana care crede cu tarie in vaccin sa spus ca le tramnmsite romanilor, cu toata increderea , sa se vaccineze la randul lor de asemenea. Acesta a spus ca vacicnarea este singura solutie pentru revenirea la normalitate, asta insemanand „fără restricții, fără afectarea economiei, a vieții noastre de zi cu zi”.

„Sunt un om care crede cu tărie în vaccin. Vaccinul este o soluție pentru a ne feri de îmbolnăvire, și, după părerea mea, este singura soluție care să ducă la încetarea pandemie și la o revenire la viața normală. Dorința noastră este să revenim într-un timp cât mai scurt la viața normală, fără restricții, fără afectarea economiei, a vieții noastre de zi cu zi. Convingerea mea fermă este că acest lucru se poate face printr-o campanie de vaccinare reușită. Ca atare, îi îndemn pe toți românii, cu toată încrederea, vaccinați-vă!”.

De asemenea, întrebat cum crede să se desfășoară până acum campania națională de vaccinare, Orban a precizat: „E în regulă, mai sunt câteva lucruri care trebuie pregătite, mai ales că se va trece la un număr foarte mare de persoane care vor fi vaccinate pe zi, în foarte multe centre, trebuie rezolvate probleme logistice, probleme de personal, de a asigura vaccinarea pe o scară cât mai largă, de a-i convinge pe cât mai mulți români să se vaccineze. Din pregătirile Comitetului național de vaccinare, lucrurile îmi par în regulă și cred că se poate ajunge la un dispozitiv de vaccinare care să permită un număr foarte mare de vaccinuri aplicate pe zi”  a declarat Ludovic Orban la postul de stiri.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here