- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic Orban: "Sunt un om care practic şi-a petrecut aproape toată viaţa...

Ludovic Orban: „Sunt un om care practic şi-a petrecut aproape toată viaţa matură în PNL, pentru că am servit PNL şi interesul public în general de peste 30 de ani. Sunt un om extrem de serios, sunt un om pe care oricine se poate baza. Sunt un om care dacă a făcut o înţelegere cu cineva, face tot posibilul să respecte înţelegerea respectivă

- Advertisement -

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat care sunt atuurile care il fac potrivit pentru a conduce mai departe PNL in comparatie cu colegul sau Florin Citu, care va candida de asemenea la Congresul partidului din toamna la sefia PNL. Ludovic Orbana a declarat junralstilor ca este un om care si-a petrecut intreaga viata matura in PNL si a servit prin partid interesul general timp de 3 decenii. Acesta s-a descris ca fiind un om extrem de serios pe care oricine se poate baza, mentioanand ca daca face intelegeri cu cineva, va respecta respectivele intelegeri.

„Sunt un om care practic şi-a petrecut aproape toată viaţa matură în PNL, pentru că am servit PNL şi interesul public în general de peste 30 de ani. Sunt un om extrem de serios, sunt un om pe care oricine se poate baza. Sunt un om care dacă a făcut o înţelegere cu cineva, face tot posibilul să respecte înţelegerea respectivă. Politica este o chestiune de încredere, încrederea se câştigă greu şi se pierde foarte uşor, ori eu am câştigat treptat, treptat, încrederea foarte multor colegi, prin felul meu de a fi, prin ceea ce am făcut. Eu dacă promit că fac ceva, marea majoritate a colegilor mei o să fie aproape siguri că voi face lucrul respectiv, pentru că nu-mi place să promit lucruri pe care nu le fac”, a menţionat preşedintele Camerei Deputaţilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here