Lumina se aprinde pe autostrada urbană abia peste două luni. Oficial CNAIR: „S-au furat circa 4 kilometri de cabluri și siguranțele”

Problema iluminatului pe autostrada urbană va fi rezolvată peste circa două luni, după ce hoții au furat câțiva kilometri de cablu electric subteran ce alimenta sistemul de iluminat, a declarat pentru Mediafax Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR. 

„S-au furat circa 4 kilometri de cabluri și siguranțele, rămâne ca Poliția să stabilească cine și când le-a furat. Noi am vorbit cu cei de la Aktor, ei le vor înlocui, estimez eu personal că în aproximativ două luni totul va reintra în normal”, a spus Șerbănescu. 


Autostrada urbană a fost dată în folosință anul trecut, înainte de Căciun. Sectorul de autostradă Bucureşti – Ploieşti, km 0+000 (Intersecţie Petricani) – km 3+325, Nod Centură Bucureşti şi Nod Moară Vlăsiei a fost inaugurat în seara de 14 decembrie, pe întunerit. Proiectarea şi execuţiaacestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor – EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Citește și https://dc360.ro/augustin-lazar-se-va-adresa-justitiei-dupa-afirmatiile-calomnioase-si-informatiile-false-referitoare-la-activitatea-sa-lansate-de-antena-3/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *