- Advertisement -
Acasă Extern Maia Sandu: "Mandatul de preşedinte pentru mine nu este un premiu sau...

Maia Sandu: „Mandatul de preşedinte pentru mine nu este un premiu sau un privilegiu. Este o mare responsabilitate. Înţeleg că urmează patru ani de muncă asiduă pentru a reclădi instituţiile statului, dar puterea adevărată e cea oferită de popor:

- Advertisement -

Noul presedinte al Republicii Moldova Maia Sandu a tranmsis un nou mesaj luni dimineata dupa castigarea prezidentialelor sambata seara. Maia Sandu a spus ca pentru ea castigarea mandatului de presedinte nu reprezinta un premiu, ci un privilegiu. Aceasta a spus ca urmeaza 4 ani in care recladi institutiile statului, mentionand ca „puterea adevarata vine insa de la popor”.

„Încrederea acordată mă onorează şi mă motivează să continuăm pe calea reformării clasei politice. Mandatul de preşedinte pentru mine nu este un premiu sau un privilegiu. Este o mare responsabilitate. Înţeleg că urmează patru ani de muncă asiduă pentru a reclădi instituţiile statului, dar puterea adevărată e cea oferită de popor. Votul oamenilor dă puterea adevărată necesară pentru a schimba lucrurile şi sunt multe lucruri pentru a fi schimbate”, a precizat Maia Sandu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here