- Advertisement -
AcasăPoliticaMajorarea salariilor este noul interes national. Ministrul Apararii intrebat daca i se...

Majorarea salariilor este noul interes national. Ministrul Apararii intrebat daca i se pare normal ca salariile militarilor sa creasca in plina criza: „Cred că România este interesată să aibă un corp profesional bine pregătit care să poată beneficia de condiţii care să permită acestui corp profesional să-şi îndeplinească misiunile şi datoria faţă de această ţară”

- Advertisement -

In cazul in care nu considerati normal ca in plina criza economica, o anumita categorie sociala sa beneficieze de cresteri salariale, cu atat mai mult in conditiile in care intreaga politica Guvernului se duce spre zero investitii si doar ajutoare si pomeni care cresc inflatia, ministrii Executivului Ciuca vad lucrurile dintr-o cu totul alta prespectiva.

Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a fost intrebat vineri daca i se pare normal ca in plina criza economica, salariile militarilor sa creasca.. Politicianul a rapsuns pozitiv, „argumentand” ca este spre interesul romanilor ca asta sa se intample daca vor sa aiba un corp profesional bine pregatit care sa isi indeplineasca misiunile. Reamintim in acest context ca deja inca din vara, s-a stabilit ca bugetul Ministrului Apararii sa creasca de la 2% la 2,5% din PIB.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -