- Advertisement -
Acasă Justitie Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi Carmen Dorobăţ, condamnat la 3 luni...

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi Carmen Dorobăţ, condamnat la 3 luni de inchisoare pentru luare de mita: „Am luat act de decizia justiției, sigur cu tristețe. Cu aceeași sinceritate voi sta la dispoziția pacienților ca și până acum, cu aceeași implicare în momentele acestea de pandemie”

- Advertisement -

Unul dintre cei mai mediatizati medici din Romania in timpul pandemiei de coronavirus afost condamnat in urma cu cateva minute la inchisoare.Este vorba despre Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi Carmen Dorobăţ, care a fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare vineri dupa amiaza. Medicul Carmen Dorobăţ a declarat presei la scurt timp dupa decizia justieiei, ca a luat cu tristete act de aceasta si ca va continua sa se puna la dispozitia pacientilor cu aceeasi sinceritate si implicare la fel ca pana acum.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi a fost condamnat vineri definitiv într-un dosar de luare de mită. Practic, magistraţii Curţii de Apel au păstrat condamnarea de 3 ani cu suspendare, din prima instanţă, însă i-au modificat pedeapsa complementară. Dacă în primă instanţă medicul nu avea voie nici să prea şi nici să deţină o funcţie publică, acum i-a fost interzis doar să predea într-o instituţie de învăţământ, fie ea privată sau publică, timp de 5 ani.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here