- Advertisement -
Acasă Politica Marcel Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune si impotriva lui Claudiu...

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune si impotriva lui Claudiu Nasui: ”Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a avut cont de administrator şi a putut să intervină în procedura de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara la Romania tv, ca social demcoratii vor depune mtoiune simpla impotriva ministrului Economeiei, Claudiu Nasui. Liderul PSD il acuza pe ministru ca ”a avut cont de administrator şi a putut să intervină în procedura de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii”.

”Domnu Năsui… au depus 27.000 de IMM-uri, 27.000 de companii româneşti au trimis dosare, hârtii, le-au cerut zeci de hârtii. A venit un ministru – e un om de bun simţ, dar funcţia l-a doborât – plus că există suspiciuni clare de măsluire. Prima oară le-au spus oamenilor: dom-le primii care accesează vor primii serviţi o regulă clară, corectă. Au stat oamenii cu calculatoarele în mână, ca să acceseze primii, au fost serviţi ultimii, în ultimele 48 de ore, după ce domnul Năsui a avut cont de administrator şi a putut să intervină într-o procedură de selecţie pe bani europeni”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o emisiune la România

”Dar nu trebuie să o am eu, eu o să depun moţiune simplă, eu vreau să văd cum USR-ul nu va vota împotriva unui ministru pe care are  suspiciune clară că există, a făcut un caz de corupţie”.
”Eu mă mir că nu a descins DNA-ul într-un astfel de caz, când vorbim de bani europeni şi de o sumă atât de mare şi de 27.000 de companii care au fost blocate să aibă acces la acest program”, a adăugat liderul social-democrat.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here