- Advertisement -
Acasă Politica Marcel Ciolacu anunta motiune impotriva lui Turcan: Raluca Turcan nu ratează nicio...

Marcel Ciolacu anunta motiune impotriva lui Turcan: Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți! Nu înțelegeți nimic! Nu vă pricepeți la nimic! Plecați urgent acasă!!! Vom depaunde motiune de cenzura impotriva dumnevoastra!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de facebook ca PSD va depune motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Raluca Trucan. In mesajul sau de pe reteaua de socializare, acesta o ataca pe Turcan in mai multe randuri, acuzand-o inclusiv ca nu stie ce legi voteaza. Acesta ii spune printre altele de asemenea ca nu se pricepe la nimic, ca nu stie ce vorbeste si nu intelege nimic. Ciolacu concluzioneaza ca a sosit timpul sa plece acasa.

Postrarea integrala a lui Marcel Ciolacu: 

„Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv. http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…

În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege.

Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!!

P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here