- Advertisement -
Acasă Politica Marcel Ciolacu: „Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât...

Marcel Ciolacu: „Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul #PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor! N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri!”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a scris in urma cu scurt timp pe pagina sa de facebook, ca astazi majoritatea de dreapta din Parlament a votat „cu noduri in gat” proiectul social demcoratilor de eliminare a pensiilor speciale ale deputatilor si senatorilor. Acesta a spus ca oricat au incercat coalitia majoritara, nu a mai putut „sa o dea cotita”, mentionand ca „s-a incercat tervigersarea si afundarea in proceduri”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu:

„Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul #PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri…

Odată modificat Statutul deputaților și senatorilor, pe Cîțu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.

Am un singur mesaj pentru PNL și USRPLUS: veniți odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile și inventarea de motive. Toți românii așteaptă #respectarea promisiunilor făcute în campanie și pe care acum le încălcați pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanță, gratuitățile pentru studenți, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc!

Pe scurt, românii așteaptă o guvernare responsabilă și creșterea nivelului de trai – așa cum ați promis!, nu #austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moștenire”.”, a scris Marcel Ciolacu pe FB.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here