Acasă Politica Marcel Ciolacu: "Depolitizarea a fost una dintre promisiunile partidelor coalitiei aflata la...

Marcel Ciolacu: „Depolitizarea a fost una dintre promisiunile partidelor coalitiei aflata la guvernare! Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS! Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ataca coalitia de guvernare formata din PNL-USR-UDMR, pe care o acuza ca isi inclaca promisiunile din campanie electorala. Liderul PSD acuza colaitia de faptul ca politizeaza invatamantul. Acesta spune ca „pana si directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii PNL-USR-UDMR”. Ciolacu isi inchieie postarea spunand ca „CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu: 

Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!
#Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS.
Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor #închise să protesteze!
Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!
#scolideschise
#profesionalism
#meritocratie

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here