Marcel Vela anunta ca in urma reformei de la Ministerul de Interne ar putea fi creata Politia animalelor: “Acest proiect de reformă are o formă largă, putem înființa și un departament al poliției animalelor. Propunerile vor fi analizate împreună cu ONG-urile din domeniul protecției animalelor”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat la Digi24 ca in urma reformei de la Ministerul de Interne se ia in calcul crearea unei Politii a Animalelor. Acesta a spus ca in cadrul proeictului de reforma se ia in calcul crearea unui departament al Politiei animalelor.

Intrebat daca din posibilul viitor departament vor face parte si veterinari, Vela a spus ca propunerile vor fi analizate impreuna cu alte ONG-uri.

„Acest proiect de reformă are o formă largă, putem înființa și un departament al poliției animalelor. Propunerile vor fi analizate împreună cu ONG-urile din domeniul protecției animalelor, dar așa cum la Jandarmerie există medici veterinari pentru situațiile în care trebuie să se intervină în cazuri implicând animale, și în cadrul poliției de ordine publică ar putea exista polițiști cu specializare în zona veterinară” a declarat Marcel Vela la Digi24.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *