Marcel Vela: Tandarei intra in carantina totala! Sunt strict interzise ieșirea și intrarea în Țăndărei prin alte zone decât cele publice! Legea este pentru toți și toți trebuie să o respectăm!

Marcel Vela a facut noi  declaratii in contextul actualei starii de urgenta in care Romania se afla 3 saptamani. Veste proasta pentru locuitorii din Tandarei, de azi se afla in carantina totala, nimeni nu intra , nimeni nu iese din Tandarei.

Decizia ministrului de Interne vine dupa ce pana acum in Ialomita s-au inregistrat aproape 10 decese, aproape toate persoanele fiind din Tandarei, acestia umbland insa si acum nestinghertiti pe strazi. De precizat ca cei care nu asculta nici in ceasul al 12-lea de autortati sunt tiganii din Tandrei.

Ceilalti locutori au facut mai multe sesizari la Primarie in aceste zile pentru a rezolva situatia in legatura cu acestia, fiindu-le frica sa nu fie infectati prin inconstineta lor.

Declaratiile lui Marcel Vela pe subiectul Tandarei:

  • Legea este pentru toți și toți trebuie să o respectăm. Avem deja primul cetpțean arestat preventiv pentru că a încercat să fugă
  • Așadar, în OM 7 emisă astăzi 4 aprilie am stabilit: Se instituie carantină pentru Țăndărei
  • Vom permite doar transportul de marfă, aprovizionarea populației și pt persoanele care nu locuiesc în zona carantinată și desfășoară activități economice, sau ordinea publică, sanitară etc
  • Vreau să anunț cetățenii din Țăndărei că măsurile de verificare se realizează de către personalul structurilor MAI în colaborare cu cele ale MApN. Vom aplica legea!
  • Consiliul Județean Ialomița, primăria, CL vor lua măsuri pentru asigurarea serviciilor de asistență socială și aprovizionarea cu aliemnte de bază pentru persoanele fără aparținători sau alte forme de ajutor pentru persoanele care nu se pot deplasa
  • Este strict interzisă ieșirea și intrarea în Țăndărei prin alte zone decât cele publice

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *