- Advertisement -
AcasăExternMarine Le Pen cere renuntarea la sanctiunile impuse Rusiei deoarece au avut...

Marine Le Pen cere renuntarea la sanctiunile impuse Rusiei deoarece au avut doar efecte contrare: “Aceste sancţiuni nu servesc la absolut nimic, în afară de a face să sufere popoarele europene şi, de altfel, poporul francez. Trebuie să fii cu adevărat de rea-credinţă să nu constaţi că, contrat lăudăroşeniei Guvernului nostru, economia rusă nu este în genunchi şi nu se află în încetare de plăţi. Noi suntem mai mult victime ale acestor sancţiuni decât Rusia care a găsit alţi clienţi şi care ocoleşte diverse embargouri”

- Advertisement -

Fosta candidata la presedintia Frantei, Marine Le Pen, a cerut Frantei si Uniunii Europene sa renunte la sanctiunile impuse Rusiei deoarece acestea au avut doar efecte contrare asteptarilor, Europa fiind cea care a avut de suferit economic intrand intr-o receseiune fara precedent in ultimele 6 decenii, in timp ce razboiul din Ucraina continua si Rusia nu este deloc afectata, acesta gasind alti partneri din Asia cu care se treaca cu bine peste embargourile UE.

”Aceste sancţiuni nu servesc la absolut nimic, în afară de a face să sufere popoarele europene şi, de altfel, poporul francez”, a subliniat ea.

”Trebuie să fii cu adevărat de rea-credinţă să nu constaţi că, contrat lăudăroşeniei Guvernului nostru, economia rusă nu este în genunchi şi nu se află în încetare de plăţi”, consideră deputata din Pas-de-Calais.

”Noi suntem mai mult victime ale acestor sancţiuni decât Rusia”, care ”a găsit alţi clienţi” şi care ”ocoleşte diverse embargouri”, subliniază finalista în alegerile prezidenţiale franceze.

Ea denunţă ”o succesiune de eşecuri” ale UE.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -