- Advertisement -
Acasă Politica Marius Budai: ”Doamna Turcan, ați fost vicepremier în ultimul an și trei...

Marius Budai: ”Doamna Turcan, ați fost vicepremier în ultimul an și trei luni și v-ați trezit… abia acum? Raluca Turcan – PNL a primit greaua moștenire de la Violeta Alexandru – PNL, dar dă vina pe PSD!”

- Advertisement -

Fostul minsitru al Muncii, Marius Budai, o ataca pe pagina sa de facebook, pe actualul ministru al Muncii, Raluca Turcan. Acesta spune ca Raluca Turcan acuza greaua mosternire aratand cu degetul spre social democratii, cand de fapt ar fi vina liberalilor, facand referire la Noua Lege a Pensiilor.

Postarea integrala a lui Marius Budai: 

”Doamna Turcan, ați fost vicepremier în ultimul an și trei luni și v-ați trezit… abia acum?
Raluca Turcan – PNL a primit greaua moștenire de la Violeta Alexandru – PNL, dar dă vina pe PSD!
Noua Lege a Pensiilor, 127/2019, a fost adoptată de Parlamentul României în iulie 2019, cu termen de implementare integrală 1 septembrie 2021. Absolut niciun deputat nu a votat împotriva ei, indiferent de apartenența politică!
După promulgarea Legii 127/2019 de către președintele Klaus Iohannis s-a întrunit Consiliul de Administrație al Casei Naționale de Pensii Publice, care a stabilit calendarul măsurilor de adoptat, în vederea achiziției de hard și soft, necesare demarării procedurii de recalculare a celor aproximativ 5 milioane de pensii din sistemul public.
Guvernul PSD a fost demis prin moțiune de cenzură la începutul lunii octombrie 2019, dar a lăsat “foaia de parcurs” adoptată de CA al CNPP, pentru a fi pusă în aplicare în Ministerul Muncii.
În ianuarie 2021, la 1 an și 3 luni, după ce fostul ministru PNL al Muncii Violeta Alexandru nu a făcut nimic în vederea aplicării Legii 127/2019, noul ministru Raluca Turcan dă vina pe… PSD.
În loc să ne spună ce planuri are pentru aplicarea Legii Pensiilor, dat fiind faptul că în șapte luni trebuie pusă în practică, Raluca Turcan dă vina pe PSD, uitând că PNL guvernează din noiembrie 2019!”
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here