Marius Pieleanu, mesaj necruţător la Antena3 despre şansele PSD la prezidenţiale: Nicio şansă să intre în turul II al prezidenţialelor. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni!

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea “Punctul de Întâlnire” de la Antena 3 că există șanse ca actuala conducere PSD să aleagă o altă persoană decât cea indicată pe primul loc în sondajele care măsoară popularitatea și intenția de vot a cetățenilor, candidat ce va fi ales de liderii social-democrați la Congresul PSD din 3 august.

„Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni”, a precizat sociologul Pieleanu.

„Există o dificultate în identificarea celei mai bune soluții pentru care PSD  să-și asigure trecerea în turul doi. Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță. PSD are avea ce să aleagă”, a adăugat Marius Pieleanu.

Sociologul s-a arătat însă sceptic cu privire la şansele PSD de a accede în turul II al prezidenţialelor, susţinând că nici un candidat de talia lui Ion Ţiriac nu ar intra în turul II dacă este susţinut de PSD.

Citeşte şi https://dc360.ro/breaking-news-viorica-dancila-la-dc-news-daca-partidul-imi-va-cere-sa-candidez-la-prezidentiale-voi-accepta-ce-spune-partidul/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.