Matteo Politi, italianul cu 8 clase care se dădea medic are dosar penal după ce a înșelat 2 medici cu 11.000 de euro. “Medicul”, condamnat în trecut cu suspendare și în Italia

Falsul medic italian Matteo Politi, care se prezenta drept Matthew Mode are un dosar penal în România. A convins doi medici să-i plătească 11.000 de euro garanție pentru închirierea unui spațiu într-o clinică privată.

Cei doi medici au făcut plângere la secția 4 de Poliție din București, la începutul lui noiembrie 2018. Ei spuneau că un cetățean străin, i-a înșelat, inducându-i în eroare că este proprietarul unei clinici private și pagubindu-i de o sumă importantă de bani, achitată ca garanție pentru închirierea unui spațiu în cadrul clinicii. De fapt, Matteo Politi nu avea nicio legătură cu respectiva clinică.

Cercetările sunt desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, în cauză, sunt efectuate verificări cu privire la toate aspectele privind activitatea persoanei în cauză, potrivit polițiștilor.

Matteo Politi, un italian cu 8 clase care a lucrat ca parcagiu, s-a dat drept chirurg și chiar a convins o clinică privată din România să-l lase să intre în sala de operaţie. Asistentele și-au dat seama că este ceva în neregulă cu el pentru că nici măcar nu știa să se spele pe mâini și să-și pună mănușile în mod corespunzător.

Bărbatul a primit în Italia o condamnare de un an şi jumătate cu suspendare, pentru o infracțiune asemănătoare.

Președintele Colegiului Medicilor din România a spus pentru Digi24 că va fi făcută o anchetă extinsă, împreună cu DSP, pentru a vedea dacă mai sunt și alți medici străini în această situație.

Citește și http://dc360.ro/gelu-diaconu-premiera-nationala-anaf-firma-de-casa-a-psd-mi-a-facut-plangere-penala-pentru-ca-prezint-public-informatii-de-interes-general-dar-pe-care-ei-le-considera-ca-nefiind-destinate-public/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.