- Advertisement -
Acasă Noutati interne Medicii i-au amputat unul dintre picioare lui Sorin Ovidiu Vantu

Medicii i-au amputat unul dintre picioare lui Sorin Ovidiu Vantu

- Advertisement -

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vntu a ramas partial fara unul dintre picioare in urma operatiei suferite in Turcia. Afaceristul a suferit o operatie in urma infectarii provocate la unul dintre picioare in perioada de timp in care a stat la inchisoare.

„Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operaţie de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecţii foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condiţiile în care cei de acolo, de la Administraţia Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata. A trecut şi printr-o situaţie mai gravă, s-a aflat şi în comă, infecţia s-a propagat în întreg organismul. Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…)

Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Aşteptăm să se întoarcă în ţară. Deci veştile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui şi mai puţin preocupat de proiectul său cu şcoala de business”, a declarat Sorin Roşca Stănescu, conform Click.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here