Mihai Constantinescu se află în stare critică. Cântărețul a suferit un al treilea stop cardio-respirator, urmat de o hemoragie severă şi mai multe complicaţii

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca din București, este foarte gravă.

Potrivit unor surse medicaale, Mihai Constantinescu ar fi suferit, în spital, un al treilea stop cardio-respirator, urmat de o hemoragie severă şi mai multe complicaţii. Familia, dar si prietenii artistului, alaturi de cei care îi iubesc muzica, așteptă acum un miracol.

Surse medicale au declarat pentr Mediafax că starea de sănătate a interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu, deși este staţionară, este foarte gravă.

“Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, conform Mediafax.

Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca. Medicii au reușit să îl resusciteze și să îl stabilizeze, după ce artistul a intrat în comă, iar acum este intubat la secția de Terapie Intensivă.

Citește și http://dc360.ro/iohannis-sunt-unii-adunati-intr-o-grupare-numita-psd-care-nu-sunt-asa-pro-europeni-cum-suntem-noi-culmea-un-partid-din-romania-incepe-sa-isi-faca-campanie-cu-un-discurs-antieopean-penibil/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.