Mihai Tudose a făcut infarct! Fostul premier a fost internat de urgență la un spital din București! Azi urma să fie pus pe locul 3 pe lista Pro România la europarlamentare

Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost internat de urgență în urma unui infarct, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. El este internat în București. Un anunț oficial al PRO România arăta că partidul urma să prezinte azi de la ora 18.30 lista candidaților la alegerile europarlamentare.

Potrivit surselor G4Media.ro, Tudose urma să fie pe locul trei al listei Pro România.

Lui Tudose i s-ar fi făcut rău în timpul unei ședințe cu colegii de la Pro România, cu care discuta despre alegerile aeuroparlamentare și lista de candidați.

Mihai Tudose este deputat de Brăila. El a fost premier din partea coaliției PSD-ALDE în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, când a demisionat în urma divergențelor cu Liviu Dragnea. În ianuarie 2019, el a demisionat din PSD și a intrat în Pro România, alături de Victor Ponta.

Citește și http://dc360.ro/dragnea-israelul-e-intr-o-perioada-in-care-are-nevoie-acuta-de-prieteni-de-prieteni-adevarati-prieteni-adevarati-sunt-cei-care-in-momentele-importante-sar-in-ajutor/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.