Acasă Politica Mike Pompeo avertizeaza asupra posiblei reveniri al retelei teroriste Al-Qaida: Al-Qaida are...

Mike Pompeo avertizeaza asupra posiblei reveniri al retelei teroriste Al-Qaida: Al-Qaida are o bază nouă, este Republica Islamică Iran! Rezultatul – creaţia diabolică a lui Ben Laden urmează să se întărească şi să-şi sporească mijloacele de acţiune! Dacă ignorăm această axă Iran/Al-Qaida, este pe riscul şi pielea noastră. Trebuie să o recunoaştem! Trebuie să o înfruntăm! Trebuie să o înfrângem!

Secretarul de stat american Mike Pompeo a avertizat marti cu privire la pericolul revenirii retelei terortiste teroriste Al-Qaida, spunand ca in prezent reteaua terorsita actioneaza din Iran, unde isi are baza principala. Accesta aspus ca creatia diabolica diabolica a lui Ben Laden (ucis in 2011) urmeaza sa intareasca din nou si sa isi mareasca mijloacele de actiune terorista daca nu se intervine la timp. Politicianul american a atras un semnal de alarma in legatura cu ingiorarea pericolului care vine de Republica Islamica Iran, mai ales acum, ca reteaua terosita Al-Qaida actioneaza direct de acolo. Mike Popmeo a spius ca Al-Qaida trebuie infruntata si infranta, altfel, in caz contrar, efectele negative vor fi simtite chiar de catre cetatenii din Occident.

”Al-Qaida are o bază nouă: este Republica Islamică Iran”, a declarat el în faţa Clubului Naţional de Presă. ”Rezultatul – creaţia diabolică a lui Ben Laden urmează să se întărească şi să-şi sporească mijloacele de acţiune. Dacă ignorăm această axă Iran/Al-Qaida, este pe riscul şi pielea noastră. Trebuie să o recunoaştem. Trebuie să o înfruntăm. Trebuie să o înfrângem”, a afirmat responsabilul american.

Intr-un discurs rostit la Washington, cu opt zile înainte de încheierea mandatului preşedintelui Donald Trump, Mike Pompeo a confirmat, de asemenea, oficial, pentru prima dată, uciderea în august pe străzile din Teheran, a numărului doi al Al-Qaida Abdullah Ahmed Abdullah, alias Abu Mohammed al-Masri.

Secretarul de stat american a anunţat, de asemenea, sancţiuni împotriva unor lideri ai reţelei jihadiste ”cu baza în Iran”, Muhammad Abbatay, alias Abderahman al-Maghrebi, şi sultanul Youssef Hassan al-Arif. A fost stabilită şi o recompensă de până la şapte milioane de dolari pentru localizarea sau identificarea lui Al-Maghrebi.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here