- Advertisement -
AcasăPoliticaMinionii PMP-isti s-au saturat de Cristian Diaconescu! Marius Pascan: „Dă-i omului...

Minionii PMP-isti s-au saturat de Cristian Diaconescu! Marius Pascan: „Dă-i omului o funcție și puterea, ca să vezi exact cine e! Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”

- Advertisement -

Incepe circoteca si in chestia numita accidental „partid”, ne referim la PMP. Fostul senator si fostul secretar general al PMP, Marius Pascan, isi comapra seful, pe Cristian Diaconescu, cu Nicolae Ceausescu. Politicanul il acuza pe seful PMP ca se lipseste de scaunul de sef, chiar daca e acolo, intre noi fiind vorba de doar 10 luni, fara sa avem vreo inclinatie catre un deontolog ieftin care face garagara multa si nu spune niciodata nimic.

Postarea integrala a lui Marius Pascan:

”Boală grea: funcția…

În legătură cu cele petrecute în PMP, rezum doar atât: „dă-i omului o funcție și puterea, ca să vezi exact cine e!”

Așa cum Nicolae Ceaușescu a fost luat „cu ridicata” de pe acoperișul sediului Comitetului Central al PCR, se pare că, la fel, și președintele Cristian Diaconescu, din păcate așteaptă ca elicopterul să-l preia, înlănțuit de scaunul în raport cu care o covârșitoare majoritate s-a cam exprimat statutar, prin vot, că nu-l mai merită.

O spune în continuare răspicat marele diplomat: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!” Funcția e boală grea iar pentru unii singura rațiune de a fi! Păcat!”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -