- Advertisement -
AcasăExternMinisterul de Externe de la Moscova: "Suntem pregătiţi să studiem orice iniţiative...

Ministerul de Externe de la Moscova: „Suntem pregătiţi să studiem orice iniţiative serioase pentru rezolvarea crizei în Ucraina, dar până în prezent nimeni nu le-a formulat cu adevărat. Intre timp, Washingtonul a anunţat livrarea de tancuri, iar vasalii săi, inclusiv Ottawa, se întrec cu privire la cine şi câte vehicule blindate urmează să livreze Ucrainei

- Advertisement -

Ministrul rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, a declarat intr-un interviu pentru presa de stat, RIA Novosti, ca Moscova a declarat public in mai multe randuri ca este pregatita de discutii privind initiative serioase pentru terminarea conflictului din Ucraina, insa pana in prezent nimeni nu le-a formulat. Oificialul rus a reiterat ca Statele Unite si tarile terte se intrec in distribuirea de arme catre Ucraina.

„Suntem pregătiţi să studiem orice iniţiative serioase pentru rezolvarea crizei în Ucraina, dar până în prezent nimeni nu le-a formulat cu adevărat”, a afirmat Riabkov într-un interviu pentru agenţia de presă de stat RIA Novosti. „În condiţiile actuale – când Washingtonul a anunţat livrarea de tancuri, iar vasalii săi, inclusiv Ottawa, se întrec cu privire la cine şi câte vehicule blindate urmează să livreze Ucrainei – nu are rost să discutăm cu ‘ukronaziştii’ şi nici cu păpuşarii lor”, a declarat Serghei Riabkov.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -