Acasă Politica Ministrul austriac al Muncii, familiei şi tineretului, Christine Aschbacher, si-a dat demisa...

Ministrul austriac al Muncii, familiei şi tineretului, Christine Aschbacher, si-a dat demisa din cauza acuzatiilor de plagiat desi spune ca nu a plagiat: „Ma retrag din funcţie pentru a imi proteja familia! Denunt ostilitatea, agitatia politica si atacurile care s-au declansat la adresa mea cu o forta insuportabila!”

Un scandal legat de plagiat a dus la demisii in Execitivul austriac condus de cancelarul Sebstian Kurz, asta desi ministrul demisionar declara negru pe alb ca nu a plagiat si este suspus unuor tiruri de atacauri pe nedrept. Este vorba despre ministrul ministrul austriac al muncii, familiei şi tineretului, Christine Aschbacher, in varsta de 37 de ani. Acesta este acuzata de”plagiat, citate incorecte şi necunoaşterea limbii germane” în lucrarea de masterat din 2006, potrivit blogului unui expert specializat în urmărirea fraudelor cu titluri academice, Stefan Weber.

Cu toate ca spune ca este suspusa unui ataca nedrept de catre presa, acesta si-a preznetat demisa din funxctia de ministru, motivand u-is alegerea spuand ca vrea a isi protejeze familia. Acesta a denuntat „ostilitatea, agitatia politica si atacurile” care s-au declansat la adresa acesteia „cu o forta insuportabila!”

„Ma retrag din funcţie pentru a imi proteja familia! Denunt ostilitatea, agitatia politica si atacurile care s-au declansat la adresa mea cu o forta insuportabila! întotdeauna şi-a redactat lucrările după cunoştinţele şi convingerile sale” a declarat ministrul austriac al muncii, familiei şi tineretului, Christine Aschbacher.

„Este vorba de o grămadă de tâmpenii şi absurdităţi pe 134 de pagini, din care cel puţin o cincime sunt preluate din alte surse fără ca citatele să fie atribuite autorilor, în special un articol din revista Forbes” a scris Stefan Weber.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here