- Advertisement -
Acasă Extern Ministrul de Externe al Ungariei la postul de propaganda CNN: "Sunt destul...

Ministrul de Externe al Ungariei la postul de propaganda CNN: „Sunt destul de sigur, ca tată, ca părinte, că îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG sau instituție! De aceea, este mult mai bine să mă ocup eu de educația copiilor mei în ceea ce privește orientarea sexuală, și nu un ONG despre care nu știu cine îl finanțează și ce obiective are! Ce vrem să evităm este ca activiștii LGBTIQ să meargă în grădinițe și în școli și să încerce să promoveze acest tip de comportament sau de orientare în rândul copiilor noștri!

- Advertisement -

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a oferit un interviu postului de propaganda Trump 24/24, cunoscut si ca CNN. Cum la CNN singurele subiecte sunt minirotiatile (cu atat mai mult cu cat Trump a disparut si audienta s-a prabusit) in speranta ca il va baga in dificultate pe politicianul maghiar, CNN i-a luat un mic interviu ministrului de Externe al Ungariei, jurnalistii CNN fiind iritati de fatpul ca Ungaria nu a introdus la parchet cu educatia sexuala si mizeriile propagandistice LGBTIQ. Ministrul de Externe al Ungariei a explicat clar ca in Ungaria oricine poate avea orice orientare sexuala doreste, insa fara sa se faca proapaganda pe acest subiect. Acesta a spus ca nu ONG-urile LGBTIQ trebuie sa predea unitile de invatamant educatia sexuala ci profesori din respectivele unitatilde invatamant. Politicianul a spus ca in calitate de tata stie mai bine ce este mai bine pentru copilul sau decat mizeriile ONG-iste.

Constituția noastră spune că că o căsătorie poate fi încheiată între un bărbat și o femeie, așa cum prevăd constituțiile a multe state din Uniunea Europeană și din lume. Și, este adevărat, Constituția noastră spună că tatăl este bărbat iar mama, femeie. Așa definește familia Constituția noastră. Dar asta ține de competența națională. Pe această bază, o națiune nu poate fi contrapusă altei națiuni. Și vreau să vă mai spun ceva: este fals că pedofilia și homosexualitatea sunt tratate confuz în lege.

Nu veți găsi nicio propoziție care să confunde aceste două aspecte. Pe de o parte, legea vorbește despre consecințele foarte grave ale pedofiliei iar pe de altă parte, despre protecția copiilor, în ceea ce privește educația orientării sexuale. Sunt două părți complet diferite și separate ale legii. Nimic nu este confuz”.

„Nu vrem ca activiștii LGBT să meargă în școli și grădinițe pentru a-și promova comportamentul. Sunt destul de sigur, ca tată, ca părinte, că îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG sau instituție. De aceea, este mult mai bine să mă ocup eu de educația copiilor mei în ceea ce privește orientarea sexuală, și nu un ONG despre care nu știu cine îl finanțează și ce obiective are.

Legea nu interzice educația referitoare la cultura sau orientarea sau dezvoltarea sexuală, adresată minorilor. Însă acest tip de educație trebuie realizată de personal autorizat și profesionist. Ce vrem să evităm este ca activiștii LGBTIQ să meargă în grădinițe și în școli și să încerce să promoveze acest tip de comportament sau de orientare în rândul copiilor noștri. Doar părinții pot juca acest rol, este opinia noastră foarte fermă și strictă în această chestiune. Și nu cred că, pe această bază, trebuie fi considerați (mai ostili) decât alte țări sau decât alți legiuitori”, a spus ministrul ungar de externe în intervenția sa la CNN.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here