Ministrul Disco e nemultumit de desemenarea chiparosului in functia de premier: “Propunerea PNL ca variantă de premier în persoana lui Vasile Cîțu nu poate fi considerată nici măcar o glumă proastă, e o insultă la adresa românilor! Cel mai penibil premier este înlocuit de cel mai penibil ministru de finanțe și cel mai penibil liberal”

Eugen Orlando Teodorovici a avut o reactie prompta pe facebook imediat dupa ce presedintele a anuntat desemnaarea lui Florin Citu in functia de premier.

Fostul ministru spune ca desemnarea fostului ministru de Finante PNL in functia de premier de catre presedinte nu poate fi considerata nici macar “o gluma proasta”, spunand ca este de fapt “o insulta la adresa romanilor”. Teodorovici spune ca “cel mai penibil premier (Ludovic orban) a fost inlocuit de cel mai peniibl minisrtru de finante si cel mai penibil liberal.

Acesta sustine de asemenea ca Floirn Citu “si-a aratat deja incompetența atât în domeniul privat, cât și în administrația publică și, în special, în ultimele 3 luni ca ministru de finanțe, aruncând în aer deficitul, sabotând ratingul de țară, împrumutându-se la costuri record și reușind ca în fiecare zi să aducă un nou maxim istoric al cursului leu-euro.”

Fostul ministru de Finante in Guvernul PSD – Dancila mai spune ca se indoieste ca Vasile Cîțu ar trece toate testele necesare pentru această funcție…

Conflictul dintre cei doi fosti ministrii de Finante este o noutate, razboiul dintre cei doi incepand aproximativ 2 ani, cand Eugen Teodorovici era ministru de Finante iar Florin Citu era cel mai mare critic al sau din opozitie. In timp, conflictele dintre cei doi s-au tot amplificat, ajungandu-se intr-o sedinta din Parlament ca Teodorovici sa il numeasca pe Florin Citu “chiparos”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *