- Advertisement -
Acasă Politica Ministrul Mediului o critica e Coltidle Armand pentru felul in care gestioneaza...

Ministrul Mediului o critica e Coltidle Armand pentru felul in care gestioneaza prioblema gunoaielor: „Situaţia din Sectorul 1 va trebui rezolvată, până la urmă, de firma de salubritate şi de Prefectură! Este inadmisibil ca luni de zile să avem gunoaie pe stradă! Sectorul 1 este, practic, cel mai bogat sector, cea mai bogată unitate administrativ teritorială din România! Eu nu pot să accept ca un asemenea sector să nu fie în stare să-şi gestioneze această problemă!”

- Advertisement -

Minsitrului mediului, Barna Tanczos, o critica pe Clotidle Armand, edilul sectorului 1 din Capitala, pentru modul in care gestioneaza problema desurilor de pe strazi. Acesta a declarat joi dupa amaiza ca cheia de rezolvare a problemei se afla la firma de salubiritate si prefectura. Ministrul a spus ca i se pare inadmisibil ca cel mai bogat sector din Bucuresti sa nu fie in stare de gestioneze problema gunoaielor si sa fie in continuare gunoaei pe strazi.

„Situaţia din Sectorul 1 va trebui rezolvată, până la urmă, de firma de salubritate şi de Prefectură, pentru că este inadmisibil ca luni de zile să avem gunoaie pe stradă. Sectorul 1 este, practic, cel mai bogat sector, cea mai bogată unitate administrativ teritorială din România. Eu nu pot să accept ca un asemenea sector să nu fie în stare să-şi gestioneze această problemă. Alături de primărie, să vină şi Prefectura… Lege nu avem ? Legea spune foarte clar ale cui sunt responsabilităţile. Eu văd, totuşi, că Sectorul 1 are bani. De ani de zile plăteşte serviciile de salubritate ale cetăţenilor… Dacă aceşti bani s-ar fi dus în investiţii în ultimii ani, cu siguranţă Sectorul 1 ar avea deja poate cel mai modern sistem din lume. Trebuie asumare de răspundere, decizii urgente şi soluţii pentru Sectorul 1. Riscăm să avem gunoaie peste tot, deşeuri la fiecare colţ de stradă, să avem acest pericol constant din punct de vedere al sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor”, a afirmat Tanczos.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here