- Advertisement -
Acasă Extern Ministrul rus de Externe: "Hollywoodul îşi schimbă regulile pentru ca totul să...

Ministrul rus de Externe: „Hollywoodul îşi schimbă regulile pentru ca totul să reflecte diversitatea societăţii moderne, ceea ce este de asemenea o formă de cenzură. Am văzut persoane de culoare jucând în piesele lui Shakespeare. Exista peicolul sa se ajunga in extrema in care perosnaele albe sa fie stigmatizate si atacate, cum este miscarea BLM”

- Advertisement -

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a vorbit intr-un discurs despre corectitudinea politica din Statele Unite si deopsre pericolul extremismului care poate lovit persoanele albe. Acesta a spus ca personalitati din iostire care erau albe incep sa fie scoase si inlocuite cu persoane negre ca taciunele, dand exemplu piesele lui Shakespeare. Acesta a spus ca exista pericolul ca in SUA sa se ajunga in extrema in care perosnaele albe sa fie stigmatizate si atacate, exemplul cel mai bun fiind miscarea anarhista Black lives matter care a agreseaza periodic perosnaele albe in timpul protestelor.

„Hollywoodul îşi schimbă regulile pentru ca totul să reflecte diversitatea societăţii moderne, ceea ce este de asemenea o formă de cenzură. Am văzut persoane de culoare jucând în piesele lui Shakespeare. Exista peicolul sa se ajunga in extrema in care perosnaele albe sa fie stigmatizate si atacate, cum este miscarea BLM” a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov,

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here