- Advertisement -
AcasăExternMinistrul ungar al Justitiei: „Europa este de multă vreme în declin. Şi,...

Ministrul ungar al Justitiei: „Europa este de multă vreme în declin. Şi, în timp ce se confruntă cu provocări ca migraţia, pandemia sau războiul, unii sunt preocupaţi să aprofundeze Uniunea pe linia intereselor de putere şi ideologice! Ziua Europei este şi o oportunitate de a ne evalua viziunea asupra viitorului Europei”

- Advertisement -

Ministrul ungar al Justitiei, Judit Varga, a avertizat luni dupa amiaza, cu ocazia zile de 9 mai, ca continentul european este in declin cu mult timp inaintatea inceperii razboului declansat de rusi in Ucraina. Acesta a reamintit ca leftistii au in agenda atragerea tuturor tarilor europene pe aceesi linie ideologica progresista. Oficialul de la Budapesta a spus ca 9 mai este oportunitatea tarilor europene de a reevaluat situatia privind viitorul Europei.

„Europa este de multă vreme în declin. Şi, în timp ce se confruntă cu provocări ca migraţia, pandemia sau războiul, unii sunt preocupaţi să aprofundeze Uniunea pe linia intereselor de putere şi ideologice”, a scris ministrul ungar, într-o postare bilingvă.

„Nu putem permite acest lucru!” – a continuat Varga, subliniind că „ungurii vor continua să lupte împotriva ambiţiilor federaliste pentru o Europă a naţiunilor care se respectă reciproc”.

Ministrul adaugă că Ziua Europei este şi o oportunitate de a „ne evalua viziunea asupra viitorului Europei” şi că Ungaria a fost cel mai activ participant la Conferinţa privind viitorul Europei, organizând peste 800 de evenimente.

„La nivelul UE, însă, conferinţa s-a dovedit un eşec: Parlamentul European a folosit acest eveniment în propriile sale scopuri politice meschine, făcând recomandări care ignoră interesele statelor naţionale, de exemplu introducerea de liste transnaţionale sau abolirea deciziilor în unanimitate”, a mai scris ministrul ungar al justiţiei în postarea sa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -