- Advertisement -
AcasăJustitieMircea Sandu, achitat! Fostul preşedinte FRF era acuzat într-un dosar că ar...

Mircea Sandu, achitat! Fostul preşedinte FRF era acuzat într-un dosar că ar fi primit o mită de 724.000 lei! Sotia, achitata la randul sau

- Advertisement -

Fostul presedinte e al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) Mircea Sandu a fost achitat. Acesta era acuzat de DNA ar fi luat mita in valorea de 724.000 de lei de la reprezentanţii unei case de avocatură. Sotia lui Mircea Sandu a fost si ea achitata intr-un dosar in care acuzata de complicitate la luare de mită, instanța decizând că ”fapta nu există”.

Mircea Sandu şi soţia sa au fost trimişi în judecată de DNA în iunie 2019, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, respectiv complicitate la luare de mită.
„La data de 2 octombrie 2009, inculpatul Sandu Mircea, în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soţiei sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mită suma de 724.000 lei de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăţi de avocatură. Banii respectivi au fost primiţi de inculpat pentru ca Federaţia Română de Fotbal să încheie cu societatea de avocatură două contracte de asistenţă juridică, aspect materializat prin semnarea celor două documente la data de 20 octombrie 2009”, susţin procurorii.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -